top of page

Wie ben ik?

Hallo, ik ben Elly. De 42 jarige vrouw van Pieter, mama van Marie en Flor, en plusmama van Ante, Thies en Meeri.

Na 14 jaar in het onderwijs gestaan te hebben, moest ik door medische omstandigheden hier afstand van nemen .

Wat nu, dacht ik toen, wat moet ik nu doen?

Gelukkig kent mijn man mij heel goed en kwam hij met het idee op de proppen om me om te scholen tot nagelstyliste.

Zo gezegd, zo gedaan.

Op 1 augustus 2017 opende ik klein maar fijn mijn zaakje hier thuis in Meerhout, met de bedoeling om mij op een rustige manier in bijberoep bezig te houden. Dat liep al snel uit de hand. Een klein beetje ambitieus kan ik mezelf wel noemen dus er waren hier thuis al snel verbouwingen nodig om mijn zaak wat te vergroten. 1 december 2018 nam ik mijn intrek in mijn nieuw salon. Zo fier als een gieter was en ben ik hierop.

Ondertussen draait Elly's Beauty Bar op volle toeren. Suikerontharing, Lash lift en Henna Brows zijn extra behandelingen waar ik me ben in gaan verdiepen om mijn klanten nog iets extra aan te bieden waar ikzelf ook echt fan van ben. 

De agenda werd voller en voller, door mijn gezondheidsproblemen soms iets te vol, wat natuurlijk een luxe probleem is. Maar gezondheid staat op de eerste plaats heb ik in de loop van de jaren geleerd. Dus er was werk aan de winkel. Hoe los ik dat probleem op? Een collega?

Gelukkig kende ik ondertussen Saartje al, een top nagelstyliste, die het wel zag zitten om mij 2 dagen te komen helpen. Op woensdag neemt Saartje mijn klantjes liefdevol over en tovert ze hun nagels en wimpers om tot pareltjes. Op vrijdag gaan we samen aan de slag in het salon om de klanten te verwennen. Wat ben ik blij met haar hulp!

Sinds kort wordt ons team nog extra versterkt door Diede en Jana. Jana komt elke week op dinsdag pedicures uitvoeren bij de klantjes die graag verzorgde voeten hebben. Diede liep een jaar elke donderdag stage hier bij mij. Ze is een prima werkkracht en heel gedreven in het bijleren van alle nieuwe technieken. Ik ben super blij met haar hulp. Daarom hebben we na haar studies beslist dat ze elke donderdag mij komt helpen zodat we nog meer klanten van dienst kunnen zijn. 

Zo bestaat ons team ondertussen uit 4!!!

Mijn passie ligt erin om elke klant met een brede glimlach te laten buitengaan!

Het behandelen van klanten is mijn hobby, mijn passie, mijn uitlaatklep. Ik vind het zalig om dit te doen. 

Hopelijk kan ik jou ook snel eens verwennen?

 

Liefs 

Elly

17842960411571224.jpg
bottom of page